הלכות קורבן פסח ! 🐑🐑🐑
נכתב על ידי DoarHamikdash, 25/2/2018
לאחר שחיטת קרבן הפסח, מקבלים הכהנים את דמו במזרק ושופכים ממנו שפיכה אחת כנגד היסוד. לאחר מכן מפשיטים את העור, קורעים את הבטן ומוציאים את האימורים. את אותם אמורים מקריבים על גבי המזבח, כל זבח לבדו ובעל הזבח נוטל את שאר הבשר והעור וצולהו בביתו בירושלים ואוכלו בערב (רמב"ם קרבן פסח א, ו).
להקדשת החידוש (בחינם!) לעילוי נשמה, לרפואה ולהצלחה לחץ כאן
דיונים - תשובות ותגובות (0)