מטבח כשר, הכשרת כלים, טבילת כלים, יין נסך
נכתב על ידי אביהו ח, 5/2/2013
לחברים באשר הם מיטב הברכות,
מושגים חשובים לידיעת כל אחד ואחת המכונה ישראל.
מצורף בזאת חוברת כשרות המטבח בשפה השווה לכל נפש, לקריאה ולהורדה ישירה.
החוברת מכילה בין היתר את הנושאים: בשר בחלב, הכשרת הכלים, מאכלות אסורות, תולעים, מליחה, צלייה, פת גויים, יין נסך, טבילת כלים ועוד
להקדשת החידוש (בחינם!) לעילוי נשמה, לרפואה ולהצלחה לחץ כאן
דיונים - תשובות ותגובות (0)